Collecting Moments

Live life with no excuses, travel with no regret ! ! !

Maak voetbalreizen met je vriendengroep of je voetbalteam

Maak voetbalreizen met je vriendengroep of je voetbalteam

Samen sporten is hartstikke leuk. Je vormt een team en je gaat iedere week weer het veld op of de zaal in. Misschien wordt er tussendoor zelfs nog wel even getraind. Hoe leuk is het om er eens per jaar met z'n allen op reis te gaan? Daarvoor kunnen jullie allemaal samen sparen. Bijvoorbeeld door bij ieder doelpunt geld in de pot te doen. Voetbalreizen, bijvoorbeeld voetbalreizen Liverpool, zijn echt een aanrader. Want tijdens voetbalreizen hoef je zelf eens lekker niet te sporten. Je kunt dan heerlijk genieten van een lekker potje voetbal in een ander stadion in een ander land!

Voetbalreizen zijn er niet alleen voor mannen

Er zijn immers ook veel vrouwenteams en vriendinnengroepen die van voetbal houden. Ook zij maken graag voetbalreizen. Sterker nog, je kunt als team met partners ook heel goed voetbalreizen maken. Natuurlijk pak je een leuke wedstrijd mee, maar je kunt tijdens de voetbalreizen ook de stad ontdekken waar het stadion is gevestigd. Ga met de hele groep uit eten of stappen of ga in groepjes de stad ontdekken. Zo hebben jullie allemaal een fantastische tijd en maken jullie meer mee dan alleen een voetbalwedstrijd. Het leuke is dat je als groep in het stadion kunt gaan zitten. Dit verhoogt ongetwijfeld de sfeer in de groep. Ook als de wedstrijd verloren wordt.

Ook andere uitjes zijn belangrijk

Het kan zomaar zijn dat het niet lukt om ieder jaar een voetbalreis naar het buitenland te maken. Maar dat wil niet zeggen dat je de andere jaren helemaal niets kunt organiseren buiten de sport om. Ga eens met z'n allen lasergamen of organiseer een teambuilding-uitje op het strand. Je kunt op heel veel plekken terecht met je team. Je zult zien dat je team nog hechter wordt en zelfs een echte vriendengroep wordt. Een weekendje kamperen is ook al een goed idee!

Een team wordt pas een team als jullie elkaar beter leren kennen

Maar het geldt andersom net zo. Is er een vriendengroep en wil je daar een team van maken? Dan leren jullie elkaar op een heel andere manier kennen. De taken moeten worden verdeeld en, het zal je verbazen, er zijn altijd weer mensen bij die totaal niet tegen hun verlies kunnen. Je leert elkaar past echt kennen wanneer een wedstrijd wordt verloren. Gaat dat allemaal goed? Dan heb je én een vriendengroep én een sporttteam. Het is echt het beste uit twee werelden, alleen al doordat jullie dezelfde interesse hebben!

Geef een reactie

Next Post

Zo zorg je voor een leuke vakantie!

vr dec 30 , 2022
Als je van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan, dan is het zeer aan te raden om alvast te beginnen met de voorbereiding. Ben je van plan om naar een land te gaan of mogen het er ook meerdere zijn. Mocht dit tweede het geval zijn, dan zou je eventueel naar Italië en […]