Collecting Moments

Live life with no excuses, travel with no regret ! ! !

Mijn dag

Mijn dag

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn wekker gaat net zo goed als ik daar nog vijf minuten lig. Dan gaat mijn tweede alarmsysteem af en ook ik stap uit. Ik controleer mijn telefoon op berichten om te zien of er iets unieks is gebeurd op de planeet. Daarna ga ik zowel naar de badkamer als naar de douche. Ik kleed me aan, doe mijn make-up op en ga naar beneden. Dan bestel ik een mok koffie en maak ik ook een ochtendmaaltijd. Ik scroll een tijdje over het web en daarna ga ik mijn tanden poetsen. Ik neem het voertuig en zal waarschijnlijk ook functioneren.

Met de grijze gangen

Op de werkvloer loop ik door de lange oninteressante passages. Daarna valt me ​​iets op. Op kantoor kan alles een beetje leuker. De gangen zijn eenvoudig met lelijke intense lichten. Zo ben ik zeer waarschijnlijk op besled.nl gaan kijken naar led-verlichting. Hier ontdekte ik geweldige designlampen die goed in de gangen passen. Ik geloofde dat de gangen bovendien een mooie schaduw konden krijgen in plaats van grijs. Dus begon ik die ook te onderhouden.

Naar het werk

Ik begon met het schilderen van de muuroppervlakken met medewerkers, deze klus was snel geklaard omdat we voldoende collega's hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om punten een beetje leuker te maken. Daarna ben ik met een andere groep op internet gaan surfen om die LED-lampjes te bekijken. Zo kwamen er verschillende standpunten naar voren. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus die hebben we snel gewist. Maar er waren leuke lampen die perfect aan de muur kunnen hangen. Ze passen ook perfect bij de nieuwe muren. Dus begonnen we het meteen te bestellen. Dit was allemaal uiterst eenvoudig met de automatische site. Betaal eenvoudig met concept, paypal of creditcard en je bent klaar. Wacht dan gewoon op de zending. Die volgens de website hier zeker ook snel zal komen.

Innovatief zijn

Na deze klusjes ging ik weer naar huis. Het was een efficiënte dag. Ik ging opruimen, het was een rommeltje en ik moest nog de was doen. Toen dat allemaal gedaan was, ging ik kijken wat ik voor het avondeten zou maken. Ik had echt niet veel meer in mijn koelkast. Om er zeker van te zijn dat de volgende dag boodschappen gaan doen. Momenteel moest ik gewoon fantasierijk zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer gevogelte en ook pasta. Ik dacht dat ik dat zou maken en ook mijn eigen rode pesto zou maken en dat moet wel goed zijn.

 

Geef een reactie

Next Post

Nieuwe films en tv-programma\'s om te streamen op Netflix, Amazon.com en Hulu

do mei 27 , 2021
Goed. Nou, pas goed op jezelf. Ik denk dat dat is wat je het beste bent, bestaan ​​oude meester? Een beving in de Force. De laatste keer voelde het in de zichtbaarheid van mijn oude meester. Ik heb de rebellenspionnen naar haar getraceerd. Vergeet niet dat een Jedi de Force echt door hem heen kan […]