Collecting Moments

Live life with no excuses, travel with no regret ! ! !

Alles voor na de zomer

Alles voor na de zomer

De zomervakantie vliegt voorbij en voor je het weet is het tijd voor een nieuw schooljaar! Als moeder weet je dat een goede voorbereiding essentieel is om het schooljaar soepel te laten verlopen. Om je te helpen, heb ik een lijst samengesteld met handige items die elke moeder zou moeten hebben voordat het nieuwe schooljaar begint. Laten we eens kijken naar wat je nodig hebt om de start van het schooljaar gemakkelijker te maken! Lees je mee?

Georganiseerde agenda

Een druk schooljaar vereist een goed geplande agenda. Investeer in een agenda waarin je alle belangrijke datums, oudergesprekken, buitenschoolse activiteiten en vakanties kunt bijhouden. Dit helpt je om alles overzichtelijk te houden en conflicten in planning te voorkomen.

Een schoolkalender

Veel scholen bieden een schoolkalender aan met belangrijke informatie over schoolactiviteiten, schoolvakanties en speciale evenementen. Zorg ervoor dat je een exemplaar krijgt en hang deze op een centrale plek in huis, zodat iedereen op de hoogte blijft.

Lunchboxen en waterflessen

Bereid gezonde lunches en snacks voor je kinderen en bewaar ze in handige lunchboxen. Zorg er ook voor dat je voldoende herbruikbare waterflessen hebt om ze gehydrateerd te houden tijdens de schooldag.

Een speciale studieplek

Creëer een rustige en goed verlichte studieplek in huis waar je kinderen hun huiswerk kunnen maken en kunnen studeren. Zorg voor een comfortabele stoel, een stevig bureau en voldoende opbergruimte voor boeken en schoolmaterialen.

Een betrouwbare rugzak

Een stevige en comfortabele rugzak is een must-have voor schoolgaande kinderen. Zorg ervoor dat de rugzak groot genoeg is om boeken en andere benodigdheden mee te nemen, en dat het ergonomisch ontworpen is om de rug van je kind te beschermen.

Op de fiets

Iedere scholier, jonger of ouder, heeft een goede fiets nodig, naar de basis of de middelbare school. Of misschien wil je een fiets voor jezelf waarmee je jouw kind weg kan brengen. Als je meerdere kinderen wegbrengt, kan je een elektrische bakfiets kopen. Je kan ook voor je tiener die misschien verder moet fietsen, naar een andere stad om op school te kunnen komen, een cortina e bike kopen. Dat maakt het fietsen aantrekkelijker en makkelijker. Een goede fiets in huis is nooit weg.

Een familiekalender

Naast de schoolkalender is het handig om een familiekalender te hebben waarop je alle gezinsactiviteiten, afspraken en verjaardagen kunt bijhouden. Dit helpt je om een goed overzicht te hebben van de drukke tijden binnenin de familie en het zorgt ervoor dat je dit kan afstemmen op de schoolagenda.

Next Post

Sierlijsten in je woning

wo jun 28 , 2023
Het toevoegen van sierlijsten aan je interieur is een geweldige manier om een vleugje elegantie en stijl toe te voegen. En als het op sierlijsten aankomt, is hardhout een materiaal dat zowel duurzaamheid als schoonheid biedt.  Sierlijsten van hardhout zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte keuze […]