Collecting Moments

Live life with no excuses, travel with no regret ! ! !

Is een koelwagen leasen een goed idee?

Is een koelwagen leasen een goed idee?

Transport over de weg is een van de grootste uitdagingen voor de koelketen. In Nederland zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervoer van temperatuurgevoelige producten. Er zijn verschillende soorten voertuigen, afhankelijk van het type product dat vervoerd moet worden. De meeste bedrijven werken met koelwagens, waarvan sommige speciaal ontwikkeld zijn om bepaalde producten te vervoeren. Sommige producten moeten nu eenmaal gekoeld bewaard worden, anders kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van het product. Dat wil je natuurlijk altijd voorkomen. Maar hoe kun je een koelwagen leasen? En is een koelwagen leasen wel een goed idee? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

Waarom een koelwagen leasen?

Transport is een belangrijk onderdeel van de koelketen. Een goed georganiseerd transportplan zorgt ervoor dat de producten op de juiste temperatuur worden vervoerd en aankomen. Hierdoor kunnen bederf en schade voorkomen worden. Koelwagen leasen is iets wat steeds meer bedrijven doen, en dat is niet zonder reden. Het zorgt ervoor dat bedrijven niet te maken krijgen met extra kosten omdat producten niet meer in goede staat verkeren. Bovendien is het leasen van een koelwagen eenvoudig en snel te regelen. Bij Petit Forestier profiteer je van hoge kwaliteit tegen een maandelijkse huur over een periode van 1 tot 6 jaar. Naast het leasen van een koelwagen, profiteer je ook van alle onderhouds- en support services van Petit Forestier. Daarnaast hoef je als bedrijf niet direct een groot bedrag vrij te maken voor de aanschaf van een koelwagen. Genoeg redenen om te kiezen voor het leasen van een koelwagen. 

Verschillende soorten koelwagens 

In een koelwagen kunnen gekoelde producten op verschillende manieren worden vervoerd. Er zijn twee hoofdtypes koelwagens, namelijk die met een koelaggregaat en die met een centrale koeling. Koelwagens met een koelaggregaat hebben meestal twee compartimenten, waarvan er één kan worden afgesloten voor het vervoer van gekoelde levensmiddelen. De temperatuur in dit compartiment is meestal ongeveer 4°C en is dus ideaal voor het vervoer van voedsel dat snel moet worden gekoeld. In sommige gevallen kan de temperatuur in het compartiment ook iets lager of hoger worden ingesteld, afhankelijk van wat er precies moet worden getransporteerd. 

Waar kun je een koelwagen leasen?

Een koelwagen leasen doe je eenvoudig en snel bij Petit Forestier, de specialist in de verhuur van koelwagens. Het wagenpark van Petit Forestier wordt onderhouden door een team van koelexperts, technici en koelspecialisten. Hierdoor weet je dat je altijd kunt beschikken over een koelwagen van hoogwaardige kwaliteit.  

Geef een reactie

Next Post

Factoren die de waarde van cryptomunten beïnvloeden

vr nov 11 , 2022
Als je een beetje de waardes van de cryptomunten volgt, zul je vast al gezien hebben dat deze aan erg grote schommelingen onderhevig zijn. Deze schommelingen kun je op het eerste gezicht misschien niet verklaren, maar er is wel degelijk altijd een logische uitleg voor te vinden. Deze digitale munten zijn aan veel factoren onderhevig […]