Collecting Moments

Live life with no excuses, travel with no regret ! ! !

Datumsuggesties voor een partnerschap

Datumsuggesties voor een partnerschap

Concepten voor een eerste dag, of minimaal een van de eerste, worden doorgaans gedekt. Het is allemaal vooral gericht op het vertrouwd zijn met elkaar op die eerste paar dagen. Dus als je eigenlijk al een tijdje verbonden bent en toch geniet van het nemen van elkaar op dagen, blijf je misschien niet in de stemming voor eerste dagconcepten. Als het goed is, kennen jullie elkaar al aardig goed. In sommige gevallen wil je je partner gewoon trakteren op een romantische vakantie, of misschien mist die vonk die je had een beetje. Je wilt dan een nieuwe ervaring aan elkaar laten zien. Dus hieronder een paar ideeën voor zowel dagen als reizen met je bestaande reisgenoot!

Eigenlijk een oude logeerpartij hebben gemaakt

Als je om wat voor reden dan ook je huis niet kunt verlaten, of een dag wilt plaatsnemen, dan is er niets te vrezen. U kunt samen met uw begeleider een slaapfeestje organiseren. Creëer een comfortabele, betoverende opstelling voor de kamer, bijvoorbeeld door een ouderwetse citadel te maken van bekledingen. Ja, dat kan nog steeds, ook als je geen jonkie meer bent! Maak wat lekkers met elkaar voor de avond waarop je de meeste kans hebt om films te zien. Het voordeel van wat ouder zijn is dat je er nog een glaasje bij kunt drinken om het milieu misschien wat beter te maken. Die weet wat voor leuke gesprekken en allerlei andere taken zo'n avond met zich meebrengt!

Verdwijn vaker voor een lang weekend

Helaas heb je misschien niet de kans om een ​​paar keer per jaar volop op vakantie te gaan. Integendeel, u kunt meerdere keren per jaar een lang weekend weggaan. Er zijn hoe dan ook verschillende vrije dagen die rond de weekendvakantie vallen, en het kost niet zoveel vrije dagen als je ze nodig hebt. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je maar twee rustdagen en het zal ook wel een minivakantie lijken. Er zijn talloze hotels en ook B&B's die weten hoe je een betoverend weekendje weg kunt regelen.

Ga op reis!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even interessant om rond te rijden. U kunt echter gemakkelijk vrij veel krijgen in een paar dagen. Het kan voor veel mensen heel comfortabel en ook intiem zijn om meerdere dagen met elkaar in een auto uit te rusten. Je moet kunnen oppikken of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde energie kan het ook voor onenigheid zorgen.

Geef een reactie

Next Post

Town Roadshow Home Entertainment beschermt $ 480 miljoen

vr jul 9 , 2021
Goed. Wel, zorg er zelf voor. Ik neem aan dat dat is wat je het beste bent, aanwezigheid oude meester? Een schok in de druk. De laatste keer voelde het in het bestaan ​​van mijn oude meester. Ik heb de rebellenspionnen naar haar getraceerd. Vergeet niet dat een Jedi de Force via hem kan voelen […]